Foto: Juha Tamminen
Publicerad 29 augusti 2018 kl. 21:44

Silverholt vände till seger

Tvåmålsskytten Simon Silverholt tackade för förtroendet i sin nya roll som anfallare och vände på egen hand bortamötet mot Ilves till seger med 2–1.

Patrik Lehtonen var drygt fem minuter snabbare än närmaste konkurrent då klassiska rullskide-ÅM avgjordes på Getavägen.

Åland Uniteds mexikanska landslagsspelare Briana Campos har gjort klart med en fjärde år med klubben.

Ledningen men med en man mindre och drygt 35 minuter kvar. SJK pressade ner IFK i skorna. Men de grönvita höll och vann tre viktiga poäng.

Tack vare en straff har IFK Mariehamn ledningen med 1-0 efter halva matchen mot SJK.

IFK har presenterat sin startelva till kvällens hemmamatch mot SJK.

Nervöst och spännande. Men tre poäng Åland United håller i allra högsta grad liv i guldstriden av Damligan.

IFK Mariehamns ishockeyherrar dominerade säsongens första träningsmatch mot Norrtälje IK. Slutsiffrorna blev till slut 11–2 efter bland annat ett hattrick av kaptenen Pontus Nylén.

IFK Mariehamn fick ingenting med sig trots en bra sista halvtimme borta mot HJK. Hemmalaget dominerade stort den första timmen och tog även en stabil 2–0-seger.

Sofia Lindström stannar i Åland United ytterligare ett år.

IFK-anfallaren Aleksei Kangaskolkka är tillbaka i startelvan då HJK står som motstånd i Helsingfors i kväll. Gabriel Petrovic och Kristian Kojola saknas.

För trettonde året i följd spelade föreningen De Utvecklingsstördas Väl och IFK Mariehamns a-lagsherrar en vänskaplig match med och mot varandra. 

IFK Mariehamn var ett ta förhandsfavoriterna till veteran-FM. Men det lag som en gång förde upp IFK i ligan fick lämna redan i kvartsfinalen.
– Snöpligt, med tanke på att vi kanske var det bästa laget trots allt, säger Peter Lundberg.

Efter 4-0-förlusten borta mot JyPK var det dags för revansch för Åland United. Och den tog man. I en öppen match där målchanserna avlöste varandra blev det klar seger med 4-1.

Barn i bild

Fler nyheter