Publicerad 8 november 2018 kl. 11:48

Christopher Eriksson är årets agent

Christopher Eriksson försvarade sin ledning hela vägen in i oktober och blev årets vinnare i IFK-Mariehamns agentspel.
– Jag satsade på Simon Silverholt när alla andra hade Robin Sid och Aleksei Kangaskolkka, säger han.

Flera av de större klubbarna i ligan har visat intresse för Robin Sid. Men nyss kom IFK med glädjande besked: han stannar i grönvitt.

IFK Mariehamn presenterade i dag sitt tredje nyförvärv inför 2019-års säsong. Lassi Järvenpää ansluter från årets ligatvåa RoPS.

Efter bra prestationer i helgens tävlingar i Kontiolax fick Jenny Fellman beskedet att hon är uttagen till världscuppremiären i Pokljuka.
– Det är jättekul, jag hade inte räknat med det, säger Jenny Fellman.

IFK Mariehamns ishockeyherrar besegrade Östervåla IF i seriefinalen på lördagen i Islandia. Slutresultatet blev 11–6 och IFK tog därmed hem seriesegern i division 3.

Det blir stora förändringar i IFK Mariehamns spelartrupp nästa säsong. Ledarstaben blir dock densamma
– Vårt mål har varit att jobba med kontinuitet och hålla staben intakt, säger kubbdirektör Peter Mattsson som gjorde klart med de sista pusselbitarna på fredagen.

IFK Mariehamns mittback och lagkapten Kristian Kojola har meddelat att han avslutar sin fotbollskarriär efter många år i den grönvita tröjan. Även mittfältsspelaren Philip Mantilla lämnar Grönvitt för att återvända hem till Sverige.

24-årige Aristote ”Totti” Mboma heter IFK Mariehamns nya anfallare.

IFK Norrköping gjorde sitt och vann i Göteborg. Men när AIK samtidigt vann borta i Kalmar stod det klart - ålänningen Daniel Sjölund avslutade sin utlandskarriär med ett allsvenskt silver.

IFK hockeys B-lag har haft en tuff start på årets division 4-säsong. Men i helgen kom säsongens första seger och det i ett riktigt målkalas.

IFK:s målvaktsbesättning är klar för nästa säsong. Den som fyller den sista luckan är Oskari Forsman från FC Lahti.

Landslagets och mästarlaget PK-35:s mittback Tiia Peltonen förstärker Åland United nästa säsong.
– Jag tror att Åland är en väldigt bra plats för mig att utvecklas som spelare och som människa, säger 23-åringen.

Ett bättre avslut hade inte ens gått att drömma om. Daniel Sjölund lämnade Östgötaporten med ännu ett stort avtryck då han avgjorde matchen mot Örebro långt in på övertid i sin sista hemmamatch för IFK Norrköping.
– Det är ett avslut jag inte kunde tänka mig. Jag var så nöjd över att få komma in men det slutade mycket bättre än så, säger matchhjälten
Daniel Sjölund har haft en kämpig säsong med mycket bänknötande.

IFK Mariehamns ishockeyherrar säkrade platsen i Alltrean efter att ha vunnit båda helgens matcher i division 3.

Barn i bild

Fler nyheter